Book nu

Grillede grøntsager med Bøgedalsauce

En smagfuld, frisk ret, der egner sig perfekt som forret eller tilbehør til en god fisk. Grøntsagerne får en fantastisk smag sammen med Bøgedalsaucen af god øl og smør. 

Læs mere


Øllebrød på Bøgedal

Øllebrød - en absolut overset klassiker på både morgenbordet og som en lækker dessert. Lad dig inspirere af Mikaels bud på en smagfuld udgave på øl fra Bøgedal og toppet med Bøgedalchips. 

Læs mere


Nem dessert med rabarber/jordbær

En nem og lækker sommerdessert med jordbær/rabarbergrød, der smager himmelsk. Desserten kan laves i flere forskellige varianter afhængig af, hvor meget tid du har - og hvor sød den skal være.

Læs mere


Hjemmelavet müsli

Sæt trumf på morgenmaden eller mellemmåltidet, der stiller den lille sult, med vores hjemmelavede müsli og sirup til. 

Læs mere


Madgrød på gamle kornsorter med bacon

Kender du typen, der ikke mener, at man kan spise grød til fx aftensmad? Den person har helt sikkert ikke smagt vores grød med både bacon, ost og grøntsager. Den smager himmelsk. Prøv selv og lad dig guide igennem opskriften i vores TV-køkken.

Læs mere


Hornfisk med stuvet sommergrønt

Hop en tur i køkkenet med vores køkkenchef, Mikael, som viser dig, hvordan du kan lave en nem sommerret med hornfisk og sæsonens grønt.

Læs mere


Makrel med stegt hjertesalat

Makrel i tomat kender du helt sikkert, men den lækre fisk er så meget mere end det. I bedste TV-køkken stil vil vores køkkenchef på Haraldskær vise dig, hvordan du laver denne nemme og lækre ret med makrel og grønt, som er den perfekte forret til sommerens hyggelige grillaftener.

Læs mere


Sinaturs Sommerdrink

En vaskeægte sommerdrink med gin- og rabarberlikør sætter prikken over i'et på enhver sommeraften. Husk at gå igang i god tid - likøren skal have tid til at trække smag i minimum en uge i køleskabet. 

Læs mere


Sådan genbruger du dine grøntsager

Regrow: Sådan giver du dine grøntsagsrester nyt liv og undgår madspild. Få vores simple tricks til at blive selvforsynende her.

Læs mere


Sådan udskærer du en kylling

Er du typen, der altid køber enten kyllingefilleter eller -lår, fordi du ikke orker at stå med hele udskæringen selv? Se med her, hvor vi viser dig, hvor nemt det faktisk er. Og hvor meget godt kød, du får på en hel kylling. 

Læs mere


Kyllingeschnitzel med ærter og smørsauce

Et godt alternativ til den klassiske kyllingefillet er vores sprøde kyllingeschnitzel med ærter og smørsauce. En  nem og lækker ret med få ingredienser. 

Læs mere