Book nu

Sinaturs TV-køkken

Mikael laver grillede grøntsager med Bøgedalsauce på øl og smør . Den perfekte forret eller smagfuld tilbehør til fx en god fisk.

Det skal du bruge til 2 personer:

200 gram blandede grøntsager.
(I videoen her bruges hvide og grønne asparges, spidskål og forårsløg)
2 dl. Bøgedal Sour'ish (eller en anden god øl)
150 gram smør
1 citron
Salt
Friske urter

Sådan gør du:

Gør grøntsagerne klar og læg dem på grillen eller en god pande. Når de er godt varme, tages de af og skæres i mundrette stykker.

Bøgedalsauce
Hæld 2 dl Bøgedal Sour'ish (eller anden øl) op i en gryde og kog den, indtil den er reduceret til godt ½ dl. Tag den af varmen og pisk det kolde smør i og smag til med revet citronskal og lidt smør. 

Retten anrettes i en dyb tallerken og Bøgedalsaucen hældes over. Pynt afslutningsvis med lidt friske urter.