Book nu

Julefrokost med overnatning i Jylland


Når sneen daler ned i skjul, så ved vi, at det snart er jul. Og hvad hører den hjertevarme tid mere til end hyggeligt samvær, brunede kartofler og en frokost i selskab mere gode mennesker?

På Sinaturs to jyske hoteller kan du, din familie, dine venner og kolleger holde julefrokost i naturskønne omgivelser, som puster liv i den gamle julemagi. Og trænger du til en god nats søvn ovenpå julefrokosten, så kan du booke dig ind på de behagelige værelser med naturen som nærmeste, rolige nabo.

 

Hyggeligt samvær midt i den særlige natur

Julen er en travl tid, hvor maden skal forberedes, gaver skal købes, og arrangementer skal tilses. Derfor kan pusterummene være tiltrængte for at få skuldrene ned og give plads til julefreden. Netop plads og fred kan du få, når du holder julefrokost en hyggelig decemberaften hos Sinaturs Hotel Haraldskær og Skarrildhus - så tag et kig herunder, og læs mere om vores bud på en god julefrokost.

Hotel Haraldskær

Lad den charmerende herregård fra 1434 agere de hyggelige omgivelser til jeres julefrokost. Midt i den naturskønne Vejle Ådal finder du nemlig en traditionel julefrokost blandet med moderne tilgange og ajourført madkundskab, der kun gør julefrokosten endnu mere magisk.

Hotel Haraldskær kan I sætte jer til bords i både de lyse stuer og i den hvælvede kælder, hvor der er plads til alt fra fire gæster og op til et selskab på 130 personer. Uanset hvor mange I er, juler vi rundt omkring jer og sørger for mageløs mad, der er baseret på de gode råvarer og gamle traditioner fra lokalområder. Læs mere om hotellets julefrokost, og find ud af, hvad netop den vejlensiske omegn kan tilbyde, når julefrokosten står for døren.

Hotel Skarrildhus

Midt på den jyske hede, bag rhododendronbuske og frosne åløb, kan du holde julefrokost i smukke, historiske rammer, når Hotel Skarrildhus slår sine mahognifarvede-farvede døre op. Her vil I få en hyggelig aften i den nyrenoverede restaurant, hvor kokken disker op med alt fra brunede kartofler til ægte julestemning - alt sammen baseret på egnens  lokale og økologiske råvarer.

Hos Hotel Skarrildhus kan du derfor holde dit julearrangement i herskabelige værelser, hvortil levende lys og bålfade viser vej gennem mørket og den knagende sne. Samtidig kan I gå ombord i forskellige juleretter, menuer og den store julebuffet, mens vinen serveres ud fra gode og sublime match til middagen og maden.

Overnatning i hyggelige omgivelser

Efter en god julefrokost med både nok til maven og ganen er det rart at kunne læne sig tilbage i hyggelige rammer og tage aftenen ind. På både Hotel Haraldskær og Hotel Skarrildhus kan du derfor leje et dejligt hotelværelse, hvor sengene er bløde og roen er dyb.

De to hoteller, der ligger i skønne omgivelser midt i naturen, giver derfor en perfekt kulisse til dagen efter en julefrokost, hvor hovedet trænger til ro og kroppen til hvile. Derfor kan du naturligvis stå op til en lækker morgenbuffet, hvor vores dygtige kokke har samlet det bedste fra egnens spisekammer og serveret det i symfoni med dampende kaffe og en fantastisk udsigt til den snedækkede natur.