Book nu

Julefrokost med overnatning på sjælland


Hos Sinaturs Frederiksdal kan du kigge ud på den blanke Mølleå, mens sneen daler, og du skutter dig i hotellets varme stuer. For her - bag de store panoramavinduer og hvide mure - kan du, dine kolleger og dine venner holde julefrokost i hyggelige og naturskønne omgivelser. Og når festen har lagt sig, kan du nyde hotellets overnatningsmuligheder, som giver ekstra energi den næste morgen.

 

Juleidyl og hyggelige omgivelser

Hotel Frederiksdal ligger som en perle mellem Mølleåen, Furesø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø, hvor de store vinduer giver det perfekte kig til områdets naturlige skønhed. Holder du en julefrokost her, vil du således kunne sidde til bords med naturen, når de kolde øl og den dampende mad serveres.

Hotel Frederiksdal ligger nemlig på Mølleåens bredder, og derfor vil der ganske naturligt brede sig en skøn julestemning, når I lunt og trygt beskuer skovens tilsneede træer og isdækkede å, mens I nyder smagfulde juleretter fra vores julebuffet, hvor al mad er lavet fra bunden af økologiske og lokale råvarer i sæson.

Den traditionelle julefrokost med moderne twists

Den traditionelle julefrokost er oftest kendt som overflod og fråds med familie og med venner, men hos Sinatur er det ikke sådan klaveret stemmer. I stedet giver vi dig julefrokostmad i særklasse ud fra et bæredygtigt koncept. Blandt andet er størstedelen af maden på juletallerkenen fra lokale bønder og producenter, og det som ikke ender i din mave til julefrokosten ender i komposten dagen derpå - og altså ikke i skraldespanden.

På den måde kan I stadig nyde lækker julemad - bare i en afstemt, lokal og sæsonbetonet udgave, hvor smagene er endnu bedre og stemningen endnu højere. Hos Hotel Frederiksdal er vi nemlig stolte af at kunne invitere jer indenfor til den traditionelle julefrokost i rammerne fra den moderne bæredygtighed.

Alt til en god julefrokost

Hotel Frederiksdal har gjort det lækkert og ikke mindst nemt for dig at arrangere årets julefrokost i de perfekte rammer. Vi tilbyder nemlig forskellige pakker, der er bygget op omkring god stemning og lækre råvarer, så du ikke skal bruge for lang tid på planlægningen.

Til en julefrokost hos Hotel Frederiksdal vil du kunne nyde:

  • Lækker julebuffet
  • Husets vand, øl og vin i enten tre eller seks timer
  • Kaffe og te
  • Gratis parkering ved hotellet

Søvn i naturskønne omgivelser

Efter en aften med fantastisk stemning, fri bar, sjove aktiviteter og nok af både vådt og tørt til middagen, er det rart at kunne gå i seng, når behovet opstår. Og det, ved vi, kan ske ret pludseligt. Derfor kan alle til jeres julearrangement booke et dejligt hotelværelse til overnatningen hos Frederiksdal, hvor de bløde senge og den omkringliggende ro vil være velanvendt efter aftenens julefrokost.

Med en overnatning eller ophold på Hotel Frederiksdal vil du således kunne nyde julefrokosten, den gode vin og den skønne stemning uden at skulle tænke på at køre hjem efter. I stedet omfavner de naturlige værelser dine behov og lader dig hvile uden forstyrrelse, så du er klar dagen derpå.

Og husk: Morgenmad er altid inkluderet i dit ophold hos Sinatur, så derfor vil du med en overnatning på Hotel Frederiksdal kunne pleje kroppen med velsmagende gourmet og skylle gårsdagens fest ned med god, dampende kaffe.