Book nu

Miniferie i Danmark


Selvom en miniferie er lille, så er effekten ikke svær at få øje på. Især ikke hvis ferien går til et sted, der kan få dig helt ned i gear. Så tag på en miniferie til et af Sinaturs seks hoteller, og oplev den helt store effekt. Alle hotellerne er nemlig placeret rundt omkring i den danske natur, hvor du vil nyde dejlige omgivelser, fantastisk gastronomi og naturlige rammer, der indbyder til ren afslapning, og som efterlader dig med fornyet energi.

 

Læs mere om din næste miniferie til Sinatur her på siden.

undefined

En forlænget weekend i naturens dybe, stille ro

En forlænget weekend i naturens dybe, stille ro


Træernes svajen, åens rislen og havets melodiske skvulp. Et weekendophold midt i naturen efterlader dig med nye indtryk fra konturer og lyde, som du ikke støder på i hverdagen. Uanset om du derfor tager på miniferie til Sjælland, Fyn eller Jylland, så vil du få mange oplevelser i skønne omgivelser, som adskiller sig fra hverdagens trummerum.

Hos Sinatur kan du lade tankerne flyde i takt med bølgerne på stranden, læse en god bog med grønne, historiske dale som bagtæppe eller nyde den forkælelse, som god gourmet giver. For’ hos Sinaturs er der rammer til at slappe af i - uanset om du blot er her for en enkelt overnatning, et par dage eller en hel forlænget weekend.

Altid i selskab med naturen

Til lyden af Mølleåens rolige rislen og duften af køkkenets magi kan du nyde en weekend på bedste vis hos Hotel Frederiksdal. Her - midt mellem Lyngby, skov og å - kan du nemlig tjekke ind og koble ud. Rammerne på det hvide hotel midt i den grønne skov er perfekte til alt fra et forlænget weekendophold med fokus på lækker mad og seværdigheder til en romantisk weekend med din bedre halvdel, hvor tosomheden kan blomstre.

Hos Hotel Frederiksdal kan du få en pause fra hverdagen og nyde hyggen i den lyse restaurant, mens du nænsomt studerer Mølleåen, som roligt sejler forbi bag de store panoramavinduer. Du kan også prøve et af områdets populære rejsemål: Baadfarten. Her vil de gamle både sejle dig rundt på den naturlig å, som har ligget her siden udgravningen i 1880’erne.  Fra Lyngby Sø, gennem grønne Frederiksdal og over den idylliske Mølleå.

Romantisk ophold på Fyn

Med enestående natur som baggrundstæppet til din weekendrejse og charmerende bygninger som de bærende rammer kan du nyde Fyn bedst. Derfor har Sinatur placeret sine hoteller på tre ikoniske lokationer, som alle har stærke lokale bånd, ganske særlige omgivelser samt et naturligt centrum til fri- og pusterum.

Uanset om du befinder dig under Gl. Avernæs’ stråtag, tæt på Sixtus’ hvidpudsede vægge eller bag Storebælts vidtstrakte vinduer, så vil din miniferie være et afbræk fra hverdagens stress og jag. Her kan du nemlig rydde kalenderen og fylde lungerne med frisk luft - Sinaturs tre fynske hoteller ligger nemlig væk fra både storby, larm og støj. De eneste lyder, som vil akkompagnere dig på din miniferie eller dit romantiske weekendophold, vil derfor være Fænøsunds brusen og kornmarkens rislen, mens Storebælts lys smukt danser på afstand. Og dét vil fremover være kendingsmelodien til dine feriedage.

Hold din miniferie tre forskellige steder på Fyn

Ved at holde miniferie, ferie eller tage et ophold, når kalenderen tillader det, på Gl. Avernæs, kan du komme helt tæt på Helnæsbugtens rene vand, Lillebælts smukke nuancer og diversiteten i Det Sydfynske Øhav. Du kan også tage en tur til Assens, besøge de lokale gårdbutikker eller give dig i kast med skovens nærliggende udendørsaktiviteter.

På Hotel Sixtus er du tæt på både by og bælt, så du kan prøve alt fra hvalsafari og gåture i Naturparken til bridgewalking og lidt shopping i Middelfart, der kun ligger fem minutter væk.

Hotel Storebælt ligger midt på stranden, og derfor vil en miniferie i disse skønne omgivelser byde på mulighed for svømmeture, udsigt over Storebæltsbroen og udflugter til Sprogø. Der er heller ikke langt til Nyborg, et væld af fortidsminderne, som lurer i området, eller lokale gårdbutikker fordelt over Østfyn.

Skøn miniferie i Jylland

Er du en af dem, der holder miniferie for at opleve noget nyt? Så kan næste rejse med fordel gå til Sinaturs Hotel Haraldskær eller Skarrildhus. Her får du blandt andet et ganske særligt blik på Sydjyllands livlige vådområder, skove, ådale, klitter og søer, da Hotel Haraldskærs hvide herregård og røde tegl ligger placeret midt i det naturlige skattekammer. Du kan også opleve unik idyl på den jyske hede, da Hotel Skarrildhus ligger i maleriske omgivelser blandt skovens træer, ned til åens vandløb og med kort afstand til Hernings pulserende handelsliv.

Uanset om din miniferie i Danmark skal foregå nær Vejle eller Herning, så kan du være sikker på, at afslapning er på feriens agenda. Begge Sinaturs hoteller har nemlig naturen som nærmeste nabo, hvilket gør dine overnatninger særligt fredfyldte og oplevelser ganske særlige. På Haraldskær og Skarrildhus er der derfor både rammer til hygge, oplevelser til den høje puls og gastronomi fra lokalområdet, hvor bæredygtige råvarer kommer i mange forskellige slags forklædninger.