Book nu

’Verdens måske vigtigste Cykelløb’


I uge 34 cykler medlemmer fra Soroptimist International Danmark for 5. gang landet rundt, for at samle penge ind til det gode formål. Det sker i tæt smarbejde med Sinatur Hotel & Konference, som donerer 100 kr. cyklist.
Hvert år vælger flere skoleklasser, cykelklubber, motionister og Burkina Faso entusiaster at cykle med for at gøre en forskel til fordel for skolemad til børn i Burkina Fasos fattige Sahelregion.

 

Træd i pedalerne og støt en god sag

Lørdag den 17. august lyder startskuddet til årets MtW på hjul, Danmarks vigtigste cykelløb. Cykelløbet strækker sig over 8 dage, hvor vi kommer forbi alle 6 Sinatur-hoteller, og er arrangeret i et samarbejde mellem Sinatur Hotel & Konference og Soroptimist International Danmark. 

Cykelløbet er en del af Stop Sult Fondens indsamling til fordel for skolemad og skolegang i Burkina Faso. Et projekt, som Sinatur også tidligere år har støttet op omkring.

Vi håber, at vi kan være med til at samle en stor flok mennesker, som har lyst til at cykle en valgfri distance for det gode formål. Sinatur donerer nemlig 100 kr. pr. deltager i cykelløbet til Stop Sult Fonden.

Soroptimist International

Soroptimist Internationals klubber i Danmark har -via ’Moving the World to End Hunger’ (MtW) initiativet- siden 2012 indsamlet tæt på 2,5 mio kr. og bidraget til skolemadsprogrammer i Burkina Faso. Flere nye tiltag -som ’MtW på Hjul’- giver øget økonomisk bidrag og udbreder kendskabet til WFP og Skolemadsprogrammet samt Soroptimist International som organisation.

Læs mere her

Ruten 2024

Ruten i år går igen gennem det meste af Danmark med start i Tønder - videre over Skagen og Fyn til Kgs. Lyngby og afslutning i Nakskov.
 
Jylland
Skarrildhus 19. august
Haraldskær 21. august
Fyn
Gl. Avernæs 21. august
Sixtus 22. august
Storebælt 22. august
Sjælland
Frederiksdal 23. august
 

Kør med

Tilmeld dig en eller flere af ruterne

Tilmeld dig her

Foto: Jens Lorenz