Book nu

’Verdens vigtigste Cykelløb’


I uge 33 cykler medlemmer fra Soroptimist International Danmark for 4. gang landet rundt, for at samle penge ind til det gode formål. Det sker i tæt smarbejde med Sinatur Hotel & Konference, som donerer 100 kr. cyklist.
Hvert år vælger flere skoleklasser, cykelklubber, motionister og Burkina Faso entusiaster at cykle med for at gøre en forskel til fordel for skolemad til børn i Burkina Fasos fattige Sahelregion.

 

Træd i pedalerne og støt en god sag

Lørdag den 12. august lyder startskuddet til årets MtW på hjul, Danmarks måske vigtigste cykelløb. Cykelløbet strækker sig over 8 dage, hvor vi kommer forbi alle 6 Sinatur-hoteller, og er arrangeret i et samarbejde mellem Sinatur Hotel & Konference og de danske Soroptimister fra Soroptimist International Danmark.

Om cykelløbet
Cykelløbet er en del af Stop Sult Fondens indsamling til fordel for skolemad og skolegang i Burkina Faso. Et projekt, som Sinatur også tidligere år har støttet op omkring. Vi håber, at vi kan være med til at samle en stor flok mennesker, som har lyst til at cykle en valgfri distance for det gode formål. Sinatur donerer nemlig 100 kr. pr. deltager i cykelløbet til den gode sag.

Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig en valgfri etape. Du bestemmer helt selv, hvor mange km du vil cykle. 

Soroptimist International

Soroptimist Internationals klubber i Danmark har via ’Moving the World to End Hunger’ (MtW) initiativet siden 2012 indsamlet omkring 2 mio kr. og bidraget til skolemadsprogrammer i Burkina Faso. Flere nye tiltag -som ’MtW på Hjul’- giver øget økonomisk bidrag og udbreder kendskab til Soroptimist International som organisation.

Læs mere her

Ruten 2023

Ruten i år går igen gennem det meste af Danmark med start i Skagen og afslutning i Kgs. Lyngby.
Se hele ruten her
 
Jylland
Skarrildhus 15. august
Haraldskær 16. august
Fyn
Gl. Avernæs 16. august
Sixtus 17. august
Storebælt 17. august
Sjælland

Kør med

Tilmeld dig en eller flere af ruterne

Tilmeld dig her

Foto: Jens Lorenz