Book nu

Slap af på hotel i Jylland


Hverdagens pligter, møder, stress og jag kan nemt få pulsen op. Så hvad med at trække stikket og få pulsen ned igen på et afslappende hotel i Jylland? Sinaturs to jyske hoteller byder på smukke rammer, betagende ro og dejlig mad. Her kan I drage på et romantisk weekendophold, nyde en enkelt nat på hotellet eller blot smage på den helt særlig gastronomi i en af de to hotelrestauranter.

Et naturligt og romantisk weekendophold

Uanset om du skal bag Skarrildhus’ bøjede bøgetræer eller besøge Haraldskær under hotellets hvælvinge, så kan du se frem til et romantisk weekendophold på et fantastisk hotel. Begge hoteller kan nemt sætte kulør på den travle hverdag med deres grønne tilgange og gastronomi af guld.

Hotellernes grønne tilgange afspejler altid de naturskønne omgivelser, som henholdsvis breder sig over den jyske hede og Vejle Ådal. Fra begge hoteller får du blandt andet de smukkeste kig til den grønne skov, den rislende å og den fantastiske fauna, mens restauranterne giver dig smagende fra selvsamme natur.

Lad derfor alt det naturlige fra Jylland tænde op i romantikken, når du besøger SINATUR. Her vil du og din kære mærke, hvordan naturens ro får jer tættere sammen på de lange gåture og over den særlige mad, der damper i skæret fra de særlige madkundskaber. 

Skru ned for blusset på Skarrildhus

På den jyske hede, tæt på Hernings charmerende gader og langt fra den store alfarvej, ligger Hotel Skarrildhus. Den imponerende røde bygning byder velkommen til dejlige, lyse værelser, stemningsfulde stuer og naturoplevelser, du ikke finder andre steder.

Her, under de sortglaserede tegl, vil du kunne slappe helt af med kig til den omkringliggende skov, park og å. Derfor er “en god udsigt” slet ikke beskrivende nok, når du kigger ud af et af ruderne på Skarrildhus. Fra hotellets vinduer får du nemlig kig til et væld af farverige facetter, der skifter dagen lang. Foran værelsets vindue vil du derfor nemt kunne få skuldrene ned og humøret op, mens du nyder en dampende kop kaffe, et køligt glas hvidvin eller en god snak med din nærmeste.

Besøg derfor Skarrildhus, et af mest naturlige og bedste hoteller i Jylland, og oplev, hvordan et ophold i jysk, smuk natur kan give et tiltrængt pusterum i den travle hverdag. 

Smag på den jyske hede

I lammeskindets sæde, bag vinreolerne og med den brolagte gård som bagtæppe vil du komme på madeventyr i særklasse. Skarrildhus’ restaurant inviterer indenfor i dets hyggelige og rustikke rammer, hvor mad - inspireret fra den omkringliggende natur - bliver serveret.

Her sammensætter personalet menuerne på naturens præmisser, så der kun bruges råvarer i sæson, eller råvarer som er lokale og økologiske. Der hentes urter i ådalen, bær i skoven og kød fra nabogårdene. Du kan derfor invitere kæresten, ægtefællen eller vennen på en anderledes middag bag murene på Skarrildhus - et af de bedste hoteller i Jylland.

Et hotelophold i Jylland for alle


Uanset om I kommer som familie, par eller venneflok, eller du måske er her på egen hånd, så sørger SINATUR for, at alt er på plads. Så skal I eller du kun fokusere på roen, relationerne og refleksionen - samt de mindeværdige måltider, naturligvis.

Hos SINATUR er vi drevet af den bæredygtige tanke i alt, hvad vi foretager os, og det betyder, at vi i videst muligt omfang benytter os af lokale råvarer i sæson. Og da vi har nogle af verdens bedste producenter på vores respektive dørtrin, er det slet ikke dårligt.

Med et weekendophold i Jylland på et af SINATURs hoteller vil alle få en ganske særlig oplevelser, der efterlader minder mange år frem. Og bare rolig: Her er gratis parkering, eget badeværelse, gratis wi-fi og alt det, du skal bruge, for at kunne slappe af på et godt værelse på et af Danmarks bedste hoteller.

Hengiv dig til hyggen på Haraldskær

I Vejle Ådal ligger den smukke, hvide herregård Haraldskær mellem græsklædte bakker og svajende bøgetræer. Bygningerne har ligget her siden middelalderen, og rammerne er en balancegang mellem moderne magelighed og historisk hygge. Hotellet har derfor ikke blot en god beliggenhed men befinder sig også midt i historier af særegenhed. Her kan murene fortælle anekdoter, og naturen vise årtiernes præg.

Et weekendophold på Hotel Haraldskær vil derfor byde på et ganske særligt oplevelse midt i unikke og historiske rammer, der vil kunne få roen til at sænke sig. Derfor driver hotellet også en dagligdag, hvor den omkringliggende historiske natur bliver passet godt på.

Dit ophold på Hotel Haraldskær vil således omfavne dine behov og få pulsen helt ned - altid på naturens præmisser. Prøv derfor et anderledes ophold i naturlig og god atmosfære, hvor både værelserne, maden og aktiviteterne er drevet af den naturlige og bæredygtige tanke.

Spis på et dejligt hotel i naturen

Vil du gerne nyde mad midt i Vejle Ådal - bogstaveligt talt? Så kan du tage plads i hotellets restaurant, hvor Haraldskærs naturlige præmisser kommer frem i madens saft og kraft. Hotellet ligger mellem både vådområder, skove, ådale, klitter og søer, og derfor vil du få serveret mad, der er inspireret af den kontrastfyldte natur.

Restauranten serverer naturlige og store oplevelser på alle deres tallerkener, så du kan opleve, hvordan den helt særlige gastronomi kan smage. Med et hotelophold på Haraldskær vil naturens præmisser og bæredygtighed således binde en smuk sløjfe, der indrammer både det gode værelse, de luksuriøse aktiviteter og den lækre mad.
Uanset om I kommer som familie, par eller venneflok, eller du måske er her på egen hånd, sørger vi for, at alt er på plads, så opholdet kan bruges på ro, relationer og refleksion. Og mindeværdige måltider, naturligvis. I SINATUR er vi drevet af den bæredygtige tanke i alt, hvad vi foretager os, og det betyder, at vi i videst muligt omfang benytter os af lokale råvarer i sæson. Da vi har nogle af verdens bedste producenter på vores respektive dørtrin, er det slet ikke dårligt.