Book nu

Hotelophold i Jylland


Når hverdagen sætter pulsen op med alle dens pligter, møder, stress og jag, er det en god investering i fremtiden at trække stikket ud - og tanke op på fred, ro og livsglæde. Et hotelophold på ét af vores hoteller i Jylland byder på romantiske rammer, smukke omgivelser, ro og fordybelse og ikke mindst fremragende forplejning.

Skru ned for blusset på Skarrildhus

Skru ned for blusset på Skarrildhus


På den jyske hede, tæt på Herning og langt fra alfarvej, ligger Hotel Skarrildhus. Den imponerende, røde bygning byder velkommen til dejlige, lyse værelser, stemningsfulde stuer og naturoplevelser, du ikke finder andre steder.

Herskabelig have

Skarrildhus ligger smukt placeret i en stor herskabelig have mellem bøgetræer og bugtende bække. Karstoft Å snor sig nemlig gennem haven og skoven, inden den få hundrede meter herfra slutter sig til Skjern Å, og selvom grunden er velplejet, lever den i højeste grad i pagt med naturen.

Landskab med velsmag

Det særlige landskab, der omgiver Skarrildhus, er frugtbart og fyldt med velsmag. Det er noget, der kommer dig til gode, når du besøger os.

Produkter i verdensklasse

Vores kokke er flittige gæster på heden, i stalden og i skovene, mens vores netværk af lokale leverandører dagligt er forbi med friske råvarer og produkter i verdensklasse. Vi serverer god mad lavet fra bunden, og smagene på Skarrildhus er smagen af Midtjylland. 

Hengiv dig til hyggen på Haraldskær

Hengiv dig til hyggen på Haraldskær


I Vejle Ådal ligger den smukke, hvide herregård, Haraldskær, mellem græsklædte bakker og bøgetræer. Bygningerne har ligget her siden middelalderen, og rammerne er en balancegang mellem moderne magelighed og historisk hygge.

Et besøg under hvælvingerne

Indvendigt byder Haraldskær på lyse stuer, rare værelser og hvælvede kældre, hvor husets alder for alvor bliver tydelig. Udenfor sætter herregården et pittoresk præg på omgivelserne med sit hvide bindingsværk og sine røde tegl. Ådalen ligger lige uden for døren, hvor det frodige og kuperede terræn, åen og bøgeskoven danner det ideelle bagtæppe for idyllisk afslapning.

Smag på Vejle Ådal

Vejle Ådal er ikke blot en fryd for syns- og duftesansen, for smagene er i allerhøjeste grad også noget helt særligt her i området. Med ingredienser som kyllinger fra Hopballe Mølle, oste fra Elmegaarden i Sommersted og åbreddens udvalg af urter har vi de bedste forudsætninger for, at vores gode måltider bliver til gode minder.

Årstiden udvalg

Vi har altid årstidens udvalg af egnens bedste på menuen, og vi glæder os til vise dig, hvad Vejle Ådal kan bringe af gastronomiske glæder.

Uanset om I kommer som familie, par eller venneflok, eller du måske er her på egen hånd, sørger vi for, at alt er på plads, så opholdet kan bruges på ro, relationer og refleksion. Og mindeværdige måltider, naturligvis. I SINATUR er vi drevet af den bæredygtige tanke i alt, hvad vi foretager os, og det betyder, at vi i videst muligt omfang benytter os af lokale råvarer i sæson. Da vi har nogle af verdens bedste producenter på vores respektive dørtrin, er det slet ikke dårligt.