Book nu

Konferencecenter på Fyn


Lad oplæggene rulle i takt med bølgernes skvulp, mens tankerne spirer ligesom Hindsgavlskovens grønne træer. Sinaturs tre fynske hoteller ligger inde med de bedste rammer for skræddersyede konferencer og møder lige til dine behov - og samtidig ligger alle ud til enestående natur. Så lad en af de tre hoteller, midt i den fynske skov, blive dit foretrukne konferencecenter.

 

Book en naturlig konference på:

Hotel Sixtus Hotel Storebælt Hotel Gl. Avernæs

Moderne AV-udstyr

Afhænger præsentationen af en powerful projektor og et godt højtaleranlæg? Skal dine kolleger kickstartes med en peptalk, hvor en trådløs mikrofon og god presenter er essentiel? Eller er konferencens hovedtaler lovet det mest anvendte AV-udstyr? Så kan du ånde lettet op. Alle Sinaturs hoteller har godt AV-udstyr, hurtigt internet og mulighed for at låne computere - naturligvis.

Skulle der opstå tekniske gnidninger i løbet af jeres møde, kursus eller konference på Fyn, så vil der også være en tekniker og andre medarbejdere til rådighed hele dagen. Hos Sinatur vil du derfor få de bedste tekniske rammer for dit arrangement, hvor vores fleksible og hjælpsomme medarbejdere sørger for, at alle de nødvendige elementer er på plads - uanset om I har brug for ekstra penne, en god DVD-afspiller eller en hurtigtreagerende touchskærm.

Ligegyldigt hvilket af vores konference- eller mødelokaler du booker, vil I have det nødvendige udstyr lige ved hænderne hele dagen.

Altid en kulinarisk oplevelse

Uanset om konferencen foregår på Hotel Storebælt tæt på Nyborg, i det sydvestlige hjørne af Fyn under Hotel Gl. Avernæs’ tage eller på Hotel Sixtus, hvor Fænøsund møder den fynske halvø Hindsgavl, så vil den mageløse mad være en fællesnævner. Udover forfriskende isvand, lokal frugt og dampende kaffe, vil du have mulighed for at tilkøbe:

  • Fantastisk frokost med hjemmelavede specialiteter fra hotellets egn
  • Hjemmebagt kage til eftermiddagens ventende kaffe
  • Tiltalende to-retters middag efter køkkenchefens valg
  • Magisk og miljøbevidst morgenbuffet

Og her vil hver en bid og tår give noget ekstra til konferencen. Hos Sinatur sætter vi nemlig pris på de gastronomiske oplevelser - både store og små. Vores køkkener er derfor drevet ud fra bæredygtige tanker, så vi bruger sæsonens råvarer og nærområdets producenter. Det giver store smage og intime historier, som tilføjer nærvær til tallerkenen og overraskende madoplevelser til konferencen.

Sinaturs kulinariske oplevelser vil derfor veje tungt hos alle deltagere og kolleger, når helhedsindtrykket sænker sig og konferencen evalueres.

 

Kapacitetsoversigt og mødeartikler

Alle lokaler er udstyret med standard AV-udstyr, whiteboard, flipover, blokke og penne, for at garantere jer, at de mest nødvendige elementer for et optimalt møde er lige ved hænderne.

Bladr her og se kapacitetsoversigter over alle hotellernes mødelokaler, og se hvilke mødeartikler hotellerne også udbyder.

Sixtus

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor og LCD-skærm, flipover og whiteboard, bærbar PC, pointer, blokke og penne samt WiFi.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til den sjove pause samt og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum.

Se mere om Sixtus

Gl. Avernæs

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, CD og DVD-afspiller, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at låne bærbar PC.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til den sjove pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum samt et stor udendørs auditorium.

Se mere om Gl. Avernæs 

Storebælt del 1

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at leje bærbar PC samt video- og digitalkamera.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til jeres pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum. 

Se mere om Storebælt 

Storebælt del 2

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at leje bærbar PC samt video- og digitalkamera.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til jeres pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum. 

Se mere om Storebælt 

Gl. Avernæs

Skal debatterne foregår med den naturskønne halvø, Helnæs, i baggrunden? Eller hvad med lade bølgerne i Lillebælt eller Helnæsbugten udgøre den melodiske kendingsmelodi til konferencen? Hos Hotel Gl. Avernæs vil din konference have naturen lige for dens fødder, mens de sydvestfynske madkamre står for at forkæle konferencegæsterne.

Og kommer dine gæster langvejs fra? Det er intet problem. Hotellet har perfekt beliggenhed mellem natur og by, og netop derfor kan E20 kan nås på kun en halv times tid.

Sixtus

Nyd arbejdets nye indsigter til bølgeskvulp, eller tag en pause fra det travle konferenceprogram, lige der hvor Fænøsund møder den fynske halvø Hindsgavl. Her er du og dine konferencegæster tæt på både by og bælt, så der er plads til alle typer arrangementer.

For de travle er der samtidig rig mulighed for at komme hurtigt videre til næste møde. Hotellet ligger nemlig med adgang til både E20 mod henholdsvis Jylland og Sjælland samt kun 1,5 kilometer fra Middelfart Station.

 

Storebælt

Skal firmaet gennem en historisk udvikling, så lad konferencen ligge i lige så historiske rammer. Hotel Storebælt er nemlig placeret i huskværdige naturområder og tæt på den verdenskendte hængebro af samme navn.

Samtidig ligger Storebælt og dets panoramaudsigt kun få hundrede meter fra E45 og 1,2 kilometer fra Nyborg Station. Det giver et konferencecenter og en konference på Fyn, som er nem at komme til og fra for alle.