Book nu

Sinatur: Dit kursuscenter


Kursuscenter, mødehotel eller konferencested. Kært barn har mange navne. Derfor kan du kalde Sinatur for netop dét, du har lyst til. Vi kan nemlig agere venue for alle typer og alle størrelser af kurser - og samtidig bibeholde den højeste kvalitet inden for performance, levering, faciliteter og bærdygtighed. Naturligvis.

Altid et grønt kursuscenter

Sinatur er et dejligt sted - og ikke mindst et grønt sted - at holde kursus. Her får du og dine gæster altid en kursuspakke, der er god for miljøet og den omkringliggende natur. Både i forhold til dét udenom og dét indeni.

Alle vores seks hoteller samt alle vores produkter og tjenester lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. Det giver minimal CO2-udledninger og efterlader ingen ressourcetræk på naturen.

Derudover samarbejder vi med Den Danske Naturfond. Så når du holder dit kursus hos os, så køber vi én kvadratmeter jord. På den måde bidrager du og din virksomhed til at genoprette naturområder - samtidig med at I holder jeres næste kursus i perfekte rammer.

Venues i hele landet


Sinaturs seks hoteller er placeret rundt i Danmark: midt i Jylland, på flere af Fyns breder og kun 15 minutter fra København. Det betyder, at du kan afholde kurser hos os, uanset om deltagerne er fra nord, syd, øst eller vest. 

 

To grønne kursuscentre i Jylland

Skal du holde dit kursus i Jylland? Så giver Sinaturs to jyske hoteller dig de bedste rammer. Her får du hele kursuspakken - uanset hvor mange deltagere I er, og hvor lang tid kurset tager. På begge hoteller kan I nemlig booke alt fra store plenumlokaler til mindre grupperum. Altid med det mest anvendte og moderne AV-udstyr.

Hotel Haraldskær finder dit kursus sted i 600-år-gamle lokaler, der ligger midt i Vejle Ådals bakkede landskab. Derfor bliver kurset også holdt med mest muligt hensyn til både din virksomhed og den omkringliggende natur. Sådan kan du booke dét af de syv kursuslokaler, der passer bedst til jeres præferencer. Her er vælger i blandt andet mellem Brincker-salen, der har en kapacitet på op til 120 mennesker, og Biblioteket, der kan huse mindre 10-mands-grupper.

Hotel Skarrildhus giver dig seks skønne kursuslokaler - med kig til hotelparken og det rislende åløb - som du både kan holde møde, kursus og konference i. Hotellet har også herskabelige stuer og en hyggelig, nyrenoveret restaurant, hvor dit arrangement kan nyde pauser og god mad. Ved at holde dit møde eller kursus på Hotel Skarrildhus, nær Herning, oplever dine kursister unikke rammer, der tager udgangspunkt i naturen - hvilket, vi mener, giver grobund for større effektivitet samt nye ideer og forretningsmodeller.

 

Tre bæredygtige kursuscentre på Fyn

Du kan nemt holde næste kursus på Fyn. Sinaturs tre fynske hoteller tilbyder nemlig hver især den perfekte ramme, som en kursuscenter bør danne - både i forhold til gode faciliteter og inspirerende venues. Her kan I finde både store sale og mindre lokaler, der enten ligger under grønne trætoppe, ned til rislende åer eller langs det brusende hav.

Under Hotel Gl. Avernæs røde tegl og stråtage kan dit næste kursus finde sted. Her gemmer sig ni forskellige sale, lokaler og rum, der kan huse alt fra otte til 150 kursister. Samtidig kan de gode oplevelser på kurset også få en endnu grønnere vinkel - det sydfynske hotel har nemlig et udendørs auditorium, som kan rumme op til 60 personer. Her kan jeres kursus få god atmosfære og skabe stor fordybelse midt i skovens dybe stille ro.

Hos Hotel Sixtus, der ligger i Fænøsunds vandkant, kan du booke et af de ni kursus- eller mødelokaler, hvor der er højt til loftet, så idéer og tanker frit kan spire. Her er plads til alt fra den lille gruppe på otte mennesker til store kurser med over 60 deltagere. Så midt i naturen og bag væggene i den naturhvide herskabsvilla kan deltagere til diverse kurser og firmaarrangementer tage hen for at blive klogere.

Hotel Storebælts 15 forskellige mødelokaler  er indrammet af hav, skov og strand. Det giver en stor og naturlig fordel til jeres kursus, da de særlige omgivelser vil kunne give fornyet energi og ekstra inspiration gennem hele opholdet. Samtidig er hotellet og dets kursuslokaler lyse og moderne, så deltagerne heller ikke går ned på de gode og tekniske faciliteter.

Et særligt kursuscenter på Sjælland

Hotel Frederiksdal kan du booke kursuslokaler i naturskønne omgivelser. Kursuslokalerne her på hotellet ligger nemlig som små perler mellem de omkringliggende søer, så du kan kombinere professionelle mindset med naturens fordele. Her kan du booke et af de seks lokaler, der kan rumme mellem 18 og 150 kursister - med enten å, skov og sø udenfor vinduet.

Professionelle rammer i hyggelige omgivelse

Selvom vi hedder “Sinatur Hotel & Konference”, så falder det os også ganske naturligt at agere kursuscenter. Vi har nemlig seks hoteller, hvor hovedfokusset er på at vise dig det helt særlige ved at holde firmaarrangementer - alt fra små møder og store konferencer til kreative kurser - med udgangspunkt i naturen.

Dit næste møde midt i skøn natur


Sinatur kan være alt fra et konference- og kursuscenter til et mødehotel. Derfor kan alle vores seks hoteller være den perfekte ramme for dit arrangement eller møde. For uanset mødetype gør vi alt for at aktivere dit udbytte ved at give naturligt fokus og bæredygtig substans til alle firmaarrangementer - der er til at tage og føle på. 

Du kan læse mere om vores grønne møder og blive klogere på, hvordan vores konference-, møde- og kursuspakker alle bidrager til viden og læring, som du og dine medarbejdere kan tage med ud i verden og bruge efter kurset er overstået.

Skal vi danne rammen om dit næste møde?

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Personlige oplysninger

Mødelokaler på Sinatur
Lad os mødes i naturen