Book nu

Konferencelokaler med plads til alle


Oplev en grøn konference i verdensklasse, når du booker et konferencelokale hos et af Sinaturs seks hoteller. Her finder du rummelige lokaler, der sætter minimale aftryk på klimaet, og som afgiver stort indtryk hos alle konferencegæsterne. Alle konferencelokaler hos Sinatur er nemlig komplet opdaterede med den nyeste teknologi og samtidig placeret midt i den danske natur. Sådan kan konferencen forbindes til mere naturlige tanker, processer og forretningsmodeller.

Du er med til at sikre Danmarks vilde natur

Hver gang der afholdes møde eller konference på vores hoteller, køber vi 1m2 jord via Den Danske Naturfond. På den måde er du og din virksomhed med til at sikre Danmarks vilde natur. 

Den Danske Naturfond

Konferencelokaler

Uanset om du er på Sjælland, Jylland eller Fyn, så kan du, dine kolleger og jeres virksomhed booke grønne konferencelokaler hos Sinatur. Her bliver konferencen holdt med udgangspunkt i den omkringliggende natur. Det giver anderledes rammer, da alt fra vores produkter til forplejning og mødeaktiviteter lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. Det, mener vi, kan tilføje et grønt pust til jeres konference.

Ved at tilbyde jer grønnere konferencelokaler tilbyder vi jer også bedre værktøjer til at skabe holdbare og vedvarende resultater - også efter I har forladt konferencen og er vendt tilbage til dagligdagen på kontoret.

Store konferencelokaler med plads til mange deltagere

Sinaturs konferencelokaler har plads til alle. Vores konferencelokaler kan nemlig omfavne ethvert selskab – uanset om I er en lille forsamling eller en større flok. Vores konferencelokaler er både store og små, og de kan huse alt fra otte personer til 300 mennesker. Det betyder, at vi har en del konferencelokaler, der hver især kan opfylde forskellige behov.

I Jylland, på Hotel Haraldskær, finder du eksempelvis Engsalen, der giver et smukt lys under hele konferencen, og som tilbyder en makskapacitet på 48 mennesker. Samtidig har I kig til den naturskønne Vejle Ådal, hvor den sydjyllandske charme skinner igennem. Tættere på Herning finder I Hotel Skarrildhus’ konferencelokaler, hvor det store rum, Aaskov, kan huse op til 150 mennesker, samtidig med at de mindre mødelokaler, som blandt andet Dalgaskanalen og Karstoft Å, kan have mellem seks og 16 møde- samt konferencegæster.

På Fyn har Gl. Avernæs ni forskellige møde- og konferencelokaler, hvor der er plads til alle typer af mindre og større arrangementer. Her kan du også tage din næste konference med udenfor i hotellets udendørs auditorium. På Hotel Sixtus kan du finde større mødelokaler med plads til op til 60 personer, hvor der er kig til det brusende Fænøsund fra et hav af vinkler. Ganske få meter fra stranden i Nyborg ligger Hotel Storebælts konferencelokaler, der er ideelle til konferencer og andre større arrangementer. Her kan det største lokale rumme op til 300 mennesker. Det gør det derfor muligt at kombinere diverse mødepakker og -opstillinger.

Hotel Frederiksdal på Sjælland tilbyder også store konferencelokaler. Det store, lyse konferencelokale, Furesøen, kan rumme op til 150 mennesker - samtidig med at det har egen terrasse og udsigt til den smukke Mølleå. Derudover har hotellet også flere mellemstore og mindre rum, som kan agere centrum for ethvert arrangement eller møde.

 

Kombinér konferencelokaler og gastronomi

I Sinaturs konferencelokaler bliver jeres naturlige dagsorden også akkompagneret af naturlig mad. Vi mener nemlig, at ordentlig gastronomi er et vigtigt omdrejningspunkt til lange konferencedage.

Derfor sørger vi også for, at det bliver et punkt på dagsordenen, som I og de resterende konferencedeltagere vil huske. Vores køkkener er nemlig drevet af et bæredygtigt fokus og en kompromisløs tilgang til kvalitet, som samtidig ikke driver rovdrift på den omkringliggende natur.

Uanset om du har booket et konferencelokale ved den sjællandske skov, den fynske strandkant eller den midtjyske å, så kan du være sikker på at få serveret mad, der bygger på respekt for lokalområdet. Hos Sinatur benytter vi os nemlig af lokale, økologiske råvarer, der er i sæson, og som kommer fra producenter og leverandører i nærområdet. Det giver dig en nærværende gastronomi, der bliver serveret på en inspirerende og lokaldyrket tallerken. Det vil både stille sulten og give stof til bæredygtige eftertanker resten af konferencen.

Kapacitetsoversigt og mødeartikler

Alle lokaler er udstyret med standard AV-udstyr, whiteboard, flipover, blokke og penne, for at garantere jer, at de mest nødvendige elementer for et optimalt møde er lige ved hænderne.

Bladr her og se kapacitetsoversigter over alle hotellernes mødelokaler, og se hvilke mødeartikler hotellerne også udbyder.

Skarrildhus

Alt standard AV-udstyr er altid inkluderet i pakken. Derudover har vores mødelokaler projektor, WiFi, højtaleranlæg med trådløse mikrofoner, CD- og DVD-afspiller, blokke og penne samt flipover og whiteboard. I har mulighed for at låne bærbar PC samt video- og digitalkamera.  
Benyt naturen som grupperum og lad jer endelig inspirere af vores mange aktiviteter og muligheder for teambuilding.

Se mere om Skarrildhus

Frederiksdal

Der medfølger alt standard AV-udstyr i vores mødepakker. Derudover har vores mødelokaler loftmonteret projektor, presenter eller touch skærm (86”), CD-, DVD- og videoafspiller, digitalt kamera, højtaleranlæg, blokke og penne, flipover og whiteboard, WiFi samt højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Der er mulighed for at låne bærbar PC. 

Udendørs har I gode muligheder for at inddrage naturen som grupperum og lade jer inspirere af vores forskellige aktiviteter og teambuildingmuligheder.

Se mere om Frederiksdal

Haraldskær

Standard AV-udstyr er altid en del af pakken. Derudover har vores mødelokaler projektor eller HD monitor, bærbar PC, flipover, whiteboards, pointer, blokke og penne samt WiFi. 

Udendørs har I gode muligheder for at inddrage naturen som grupperum og lade jer inspirere af vores forskellige aktiviteter og teambuildingmuligheder.

Se mere om Haraldskær

Sixtus

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor og LCD-skærm, flipover og whiteboard, bærbar PC, pointer, blokke og penne samt WiFi.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til den sjove pause samt og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum.

Se mere om Sixtus

Gl. Avernæs

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, CD og DVD-afspiller, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at låne bærbar PC.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til den sjove pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum samt et stor udendørs auditorium.

Se mere om Gl. Avernæs 

Storebælt del 1

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at leje bærbar PC samt video- og digitalkamera.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til jeres pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum. 

Se mere om Storebælt 

Storebælt del 2

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at leje bærbar PC samt video- og digitalkamera.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til jeres pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum. 

Se mere om Storebælt